bozita_robur_logo_rgb_lores

Tervetuloa Kangasalle Whippet-Tapahtumaan!

Osoite: Koirakoulu Taidogas, Aakkulantie 38, 36220 Kangasala

Tuomareina: Ramune Snepetienê (Kennel Absoliuti Idile), Liettua  & Kari Naukkarinen, Suomi

Olemme saaneet upean määrän whippettejä tapahtumaamme! Kiitos kaikille ilmoittautuneille! Suuresta määrästä johtuen olemme joutuneet siirtämään Ramune Snepetienêlle tarkoitettuja luokkia Kari Naukkariselle.

Muutama sana hallin säännöistä. Näyttelykehiin vain SISÄKENGILLÄ! Mikäli nartullasi on juoksu, toivomme, että pidät sisätiloissa juoksuhousut kehään menoa lukuun ottamatta koko ajan päällä. Ulkoilutathan koirasi hyvin (Kerääthän jätökset!) ennen kehään menoa. Mikäli kuitenkin vahinko sattuu, ilmoitathan asiasta välittömästi henkilökunnalle.  Meitä on paljon eli otathan muut näytteilleasettajat huomioon. Sopu sijaa antaa J

HUOM!!! Arvostelunumeroita ei postiteta vaan ne jaetaan näyttelypaikalla!

Paikalla on Buffet, josta saa ostaa suolaista ja makeaa pikkupurtavaa ja juomista. Buffetin yhteydessä on kirpputori ja arpajaiset. Kirpputorille voit tuoda tarpeettomaksi jääneet hyväkuntoiset koiratavarat valmiiksi hinnoiteltuina. Varaathan käteistä J Niin arpajaisten,  kirpputorin kuin Buffetinkin tuotto ohjataan suoraan Whippet Harrastajien terveysrahastoon.

Whippet Harrastajien tarvikemyynti on myös paikalla!

Näyttelytoimikunta haluaa toivottaa kaikki tervetulleeksi tähän Whippet-Tapahtumaan. Tehdään yhdessä tapahtumasta ikimuistoinen J Mikäli jotain kysyttävää tulee ennen näyttelyä tai näyttelypäivänä, yhteyttä voi ottaa numeroon Salla Hukari p.040-7672821 tai salla.hukari@gmail.com

Noudatamme näyttelyssämme Suomen Kennelliiton rokotusmääräyksiä!

Ohessa arvioitu arvosteluaikataulu. Huomioithan, että aikataulu on vain suuntaa antava eli ole ajoissa paikalla ennen koirasi arvostelua. Tuomari arvostelee noin 15 koiraa tunnissa.

Tapahtuman arvioitu arvosteluaikataulu.

Arvostelu alkaa molemmissa kehissä klo. 09:00