Kyselyt

Tälle sivulle on koottu avoinna olevat kyselyt, joiden kautta yhdistys kerää jalostuksen ja kasvattamisen tueksi tarvittavaa tietoa:

  • selkäkuvatuille whippeteille suunnattu oirekysely
  • pentueseuranta
  • terveys- ja luonnekysely
  • kysely pentupalstan kehittämisestä

Selkäkuvatuille whippeteille suunnattu oirekysely

Whippet-Harrastajat ry:n sekä virallisesti että epävirallisesti selkäkuvatuille whippeteille suunnattu oirekysely. Kyselyyn toivotaan vastauksia sekä oireilevien että oireettomien koirien osalta. Vastaaminen on vapaaehtoista ja on avoin kaikille. Vastaukset ovat anonyymeja. Kyselyyn vastaaminen kestää alle 5 minuuttia.

Kiitos osallistumisestasi!

KYSELYYN


Whippetien pentueseuranta

Whippet-Harrastajat ry:n pentueseurantalomake. Pentueseurantaan vastaaminen on vapaaehtoista ja on avoin kaikille. Vastaukset ovat anonyymeja. Vastaaminen kestää noin viisi minuuttia.

Kiitos osallistumisestasi!

KYSELYYN


Whippetien terveys- ja luonnekysely

Whippet-Harrastajat ry:n terveys- ja luonnekyseylomake. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja on avoin kaikille. Vastaukset ovat anonyymeja. Vastaaminen kestää noin 10-20 minuuttia.

Kaikki kyselyyn vastanneet voivat osallistua arvontaan jättämällä yhteystietonsa. Palkintoina osallistuminen johonkin Whippet-Harrastajat ry:n järjestämään kokeeseen tai näyttelytapahtumaan sekä tavarapalkintoja. Yhteystietoja ei voida yhdistää luonne- ja terveyskyselyn vastauksiin, joten vastaukset ovat täysin anonyymeja. Linkin arvontalomakkeeseen saat lähetettyäsi kyselyn vastaukset.

Mikäli haluat lisätä koirasi mahdollisen sairausdiagnoosin tai kuolinsyyn myös Whippet-Harrastajien terveystaulukkoon, sen voi tehdä toimittamalla tiedot jalostustoimikunnalle joko sähköpostilla tai postitse:
jalostus@whippetharrastajat.fi tai Essi Piironen, Huhtiniemenkatu 6 A 5, 53810 Lappeenranta

Kysely on avoinna elokuuhun 2018 asti.

Kiitos osallistumisestasi!

KYSELYYN


Kysely pentupalstan kehittämisestä

Arvoisa whippet harrastaja! On aika tarkastella pentupalstan käytäntöjä, sääntöjä ja suosituksia. Vastaamalla oheisen linkin kautta voit vaikuttaa ja tuoda kehitystarpeita ja ajatuksia esille. Keräämme vastauksia elokuun puoleen väliin saakka, ja niitä tullaan hyödyntämään pentupalstan kehittämisessä syksyllä.

KYSELY

Kiitos ajastasi!