HAKA-päivä (Harrastaja/Kasvattaja) tulee taas! 

Paikka: Vantaa, Hakunila, Lehtikuusen koulu

Aika: Päivä alkaa aamupalalla klo 8:30, ensimmäinen luento alkaa klo 9:00

FB_tapahtum

Jirka Vierimaan jouduttua perumaan tulonsa, olemme saaneet hänen tilalleen eläinkouluttaja, eläinten käytösneuvoja Jaana Pohjolan!
”Ymmärrä koiraasi – ymmärrä itseäsi”

Avaimia ja oivalluksia on luvassa sekä koirille että koiranomistajille:

Päivän aloittaa Eläinten käytösneuvoja, MSc, BSc JAANA POHJOLAN luento, jolla käsitellään mm. koiran omaehtoisuutta, hallinnan tunnetta ja valinnan vapautta – pyrkimyksenä vuoropuhelu koiran kanssa, ei yksisuuntainen pyytäminen! Lisäksi käydään läpi vinttikoirille ja whippeteille tyypillistä kiihtymistä ja turhautumista. Kiihtyminen kertoo koiran suuresta motivaatiosta. Taitavalla arkirutiinien tuunaamisella ja tukitaitojen opettamisella voidaan kiihtymistäkin alkaa suitsia. Luento on vuorovaikutteinen. Jaana Pohjola on opiskellut eläinten käyttäytymistiedettä Portsmouthin yliopistossa. Jaanan koulutuksen ydin on ohjata ihmiset huomioimaan eläimet kokonaisuuksina. Oppimiseen vaikuttavat ja sitä edesauttavat elinolosuhteet ja virikkeellisyys, lajityypilliset tarpeet sekä eläimen psyykkinen hyvinvointi.

Ruokatunnin jälkeen mentaalivalmentaja, NLp Trainer ANNE TALVITIE ottaa meitä harrastajia hellästi olkapäistä kiinni ja ravistelee sananmukaisesti hereille. Anne on kokenut mentaalivalmentaja sekä yritys- että koirapuolella. Jos on ilo ollut harrastuksesta kateissa – Anne auttaa kaivamaan sen esiin! Luvassa 2,5 tuntia sparrausta parempiin, iloisempiin suorituksiin!

Perinnölliset selkämuutokset

Iltapäivän viimeisestä osuudesta vastaa elt, dosentti ANU LAPPALAINEN. Anu on työskennellyt eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa pian 20 vuotta ja ollut vuodesta 2005 vaikuttamassa sekä Kennelliiton luusto- ja nivelsairauksien työryhmässä että vuodesta 2008 jalostustieteellisessä toimikunnassa. Anu avaa LTV – VA – SP -kirjainyhdistelmiä sekä rotumme tutkimustuloksia.


Käytössä on ensimmäistä kertaa porrastettu ilmoittautuminen.
Osallistumismaksu on jäseniltä 20/25 € ja ei-jäseniltä 30/35 €. 20/30 € ilmoittautumismaksulla viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.8. mennessä ja 25/35 € välillä 1.9.-9.11. Viimeinen ilmoittautumispäivä on siis 9.11.

Merkkaa päivä kalenteriin ja ilmoittaudu mukaan: anita.sandqvist@kolumbus.fi
VAIN kuitillinen ilmoittautuminen on sitova.
Maksu: Whippet-Harrastajat ry FI95 2074 1800 0336 36, viitenumero 12535.

Huom. Ilmoittautumismaksu sisältää runsaan aamupalan sekä iltapäiväkahvit.

Tervetuloa!