Agilityvuosi alkaa jälleen olla paketissa ja sen myötä on aika ratkoa Agilitywhippet 2023 -tulokset. Kilpailuun voivat osallistua W-H ry:n jäsenten omistamat whippetit (omistajan jäsenyys voimassa 1.6.2023 mennessä) ja pisteet lasketaan kalenterivuoden seitsemästä (7) parhaasta tuloksesta. Tarkemmat Vuoden Agilitywhippet -säännöt löytyvät Whippet-Harrastajat ry:n sivuilta: http://www.whippetharrastajat.fi/pdf/vuodenagilitywhippet2023.pdf Toimita siis tulokset 15.1.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: whippetharrastajat.agility(a)gmail.com
Ilmoita viestissäsi tulosten lisäksi myös koiran ja omistajan/ohjaajan tiedot ja koiran mahdolliset luokkanousut vuoden 2023 aikana.
Sähköpostitse tulleet tulokset kuitataan saapuneeksi, joten mikäli et saa vastausviestiä, ota yhteyttä uudelleen!
Iloisin agilityterveisin, W-H ry:n agilitytoimikunta