Päivitys 17.11.2020:
Usean sairaanhoitopiirin alueella kiihtymisvaiheessa olevan koronavirusepidemian takia W.A.W. 2020 joudutaan valitettavasti perumaan. Osallistujille on lähetetty sähköpostitse infoa asiasta.
Whippet Agility Weekend W.A.W. 2020 -ilmoittautuminen on auki!
W.A.W. pidetään 28.-29.11.2020 Lempäälän Sportdogparkissa (http://www.sportdogpark.fi/) ja kouluttajina toimivat Anne Huittinen ja Päivi Männistö-Rahunen (pidätämme oikeuden kouluttajamuutoksiin). Koulutusviikonlopun hinta riippuu osallistujien määrästä. Arviolta kustannus on n. 100 € / viikonloppu (la+su, 2 treeniä / päivä). Huom! Whippet-Harrastajat ry:n jäsenet saavat yhdistyksen tukemana 10 € alennuksen / päivä.
Kyseistä viikonloppua Doodlessa äänestäneet ovat ilmoittautumisessa etusijalla ja heidän pitää vahvistaa osallistumisensa 15.9. mennessä.
Sen jälkeen vapaana olevat paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 22.9.
Etusijalla ovat koirakot, jotka osallistuvat koulutukseen sekä lauantaina että sunnuntaina – yleensä paikkoja on ollut myös vain toisena päivänä osallistuville, joten mainitse ilmoittautuessasi, jos pääsisit mukaan vain toisena päivänä. Koulutukseen voivat tulla mukaan kaikki whippetit, joilla on vähintään perustaidot agilitystä olemassa ja esteiden suoritustapa tuttu (kuitenkaan esim. täydellisiä keppejä ja kontakteja ei vaadita). Mahdollisuuksien mukaan järjestämme myös penturyhmän, jossa harjoitellaan koiran iän mukaan agilityyn valmistavia taitoja. Edellytyksenä on, että pentuja ilmoittautuu riittävästi mukaan. Treenit tapahtuvat 4-5 koirakon ryhmissä.
Ilmoittautumisajan päätyttyä osallistujille lähetetään kyselylomake, joka menee kouluttajien käyttöön heidän suunnitellessaan viikonlopun treenejä. Tapahtuma maksetaan ennakkoon Whippet-Harrastajat ry:n tilille. Maksutiedot ja ryhmäjaot toimitamme hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.
Huomioithan, että ilmoittautuminen on SITOVA. Peruutus tapahtuu vain lääkärintodistusta vastaan. Paikkasi voit myös myydä toiselle whippetille.
Koronatilanne elää ja elämme sen mukana – parasta toivoen!
Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla agility@whippetharrastajat.fi
Huom!
Hotelli Waltikasta on alustavasti varattu
2 x 1hh = 104Eur/huone, sis koira
2 x 2hh = 136Eur/huone, sis koira
Mikäli haluat varata huoneen, yhteydenotot Eija Lähdesmäki