Whippet Agility Weekend

Aika
14.10.2023 - 15.10.2023
All Day

Sijainti
Sportdogpark
Ruokosmetsänkatu 12
Lempäälä,

Tapahtuman tiedot

Whippet Agility Weekend eli WAW tulee jälleen.

ILMOITTAUTUMINEN 15.9.2023 mennessä!
W.A.W järjestetään 14.-15.10.2023 Lempäälän SportDogParkissa (http://www.sportdogpark.fi). Kouluttajina meillä on Päivi Männistö-Rahunen ja Anne Huittinen.
Koulutusviikonlopun hinta on w-h:n jäsenelle 55€/koirakko/pv eli koko viikonloppu 110€/koirakko ja ei-jäsenelle 65€/koirakko/pv eli koko viikonloppu 130€/koirakko. Hintaan sisältyy kaksi treeniä per päivä, mahtava seura ja mahdollisuus oppia ja ihailla muiden whippetistien aksaamista. Etusijalla ovat koko viikonlopulle osallistuvat koirakot, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu noin 20 koirakkoa per päivä.
Varsinaista osaamistasovaatimusta meillä ei ole, mutta koiran tulee pysyä ohjaajansa hallinnassa ja tottakai on koiralle reilumpaa, jos olette joskus käyneet hallissa treenailemassa jotain yhdessä ja jotkin agilityesteetkin ovat vaikka jo tuttuja. 🙂
Maksutiedot lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä, ilmoittautuminen on sitova. Peruutus vain lääkärintodistusta vastaan, muussa tapauksessa tehtävänäsi on hankkia tuuraaja tai vastata osallistumismaksusta itse.
Lomakkeen alussa on myös kysymys halukkuudesta osallistua yhteiselle omakustanteiselle illalliselle lauantaina, tästä laitellaan lisätietoja sitten, jos on innostusta!

Terveisin,

W-H ry:n agilitytoimikunta