Kilpailutoimikunta kaipaa täydennystä!

Kilpailutoimikunta on pieni mutta aktiivinen, tärkeimpänä tehtäviimme kuuluu luonnollisesti kokeiden anominen ja järjestäminen esivalmisteluista aina itse koepäivään saakka. Lisäksi ideoimme ja suunnittelemme kaikenlaista muuta koetoimintaan liittyvää, esimerkiksi maasto- ja ratajuoksun kokeilupäiviä aloitteleville harrastajille. Tärkein tehtävämme on edistää juoksulajien tunnettuutta ja turvallista harrastamista mukavassa, positiivisessa ilmapiirissä.

Etsimämme henkilö on innokas ja innovatiivinen, hänellä on vähintään koetoimitsijaoikeudet sekä palkintotuomarin pätevyys (VIC, VIR tai molemmat) tai kiinnostus lähteä kouluttautumaan. Eduksi katsotaan, jos henkilöllä itsellään on useamman vuoden kokemus kilpailuttajana.

Tiedustelut ja avoimet hakemukset pyydetään lähettämään osoitteeseen wh.kilpailutoimikunta(at)gmail.com 29.2.2024 mennessä.