Nimeni on Elisabeth ja kasvatan whippettejä Allettes-kennelnimellä. Olen ”syntynyt” pentulaatikossa, sillä äitini on ollut vahvasti kiinnostunut koirista, joten olen seurannut samoja jalanjälkiä. Nuorempana minulla oli saksanpaimenkoiria ja harrastin ja kilpailin palveluskoirakokeissa ja TOKO:ssa suurella menestyksellä. Minulla on ollut myös rottweiler.

Olemme kasvattaneet jonkin verran muutamia eri rotuja v. 1984 lähtien, jolloin saimme kennelnimemme. Rotuina meillä on ollut americancockerspanieli, lhasa apso, englanninvinttikoira, borzoi, kerrynterrieri ja rottweiler. Olemme kasvattaneet 20 whippet-pentuetta.

Itselläni minulla on neljä urosta, jotka ovat menestyneet hyvin näyttelyissä. Olen ”uskomattoman” nörtti näyttelyiden suhteen. Koiramme ovat kvalifioituneet Cruftsin näyttelyyn seitsemän kertaa ja olemme myös osallistuneet joka kerta. Fantastinen kokemus.
Muutoin matkustelen ympäri Pohjoismaita ja myös Eurooppaa. Tuomaritehtäviä minulla on ollut noin 10 kertaa erilaisissa epävirallisissa näyttelyissä.

Odotan innolla päästä arvostelemaan tapahtumassanne ja tavata kaikki ihanat näytteilleasettajat.

Toivottavasti tapaamme tapahtumassa!

Elisabeth M. Flygar
Allettes kennel