Päätoimittaja

Whippet-lehdelle haetaan uutta päätoimittajaa, joka vastaa lehden teosta ja sisällön kehittämisestä yhdessä julkaisutoimikunnan kanssa. Tehtäviin kuuluvat mm.

  • Julkaisusuunnitelman teko ja ylläpito yhdessä julkaisutoimikunnan kanssa
  • sähköposteihin vastaaminen
  • vedoksen oikoluku ennen painoa

Yhteydenotot: sihteeri@whippetharrastajat.fi

Julkaisutoimikunnan jäseniä

Julkaisutoimikunnan tehtävänä on huolehtia yhdistyksen viestinnästä toimittamalla Whippet-lehteä, huolehtimalla nettisivujen ylläpitämisestä, sekä kehittämällä yhdistyksen viestintää eri tavoin.

Toimikunnalle haetaan uusi jäseniä, joiden tehtävät voivat olla oman kiinnostuksen mukaan mitä vaan lehden teosta some-viestintään, web-sivujen päivittämisestä kuvien käsittelyyn tai graafiseen suunnitteluun. Toiveena uusille jäsenille olisi sitoutuminen vähintään yhden jutun kirjoittamiseen lehteä kohden (4 krt vuodessa). 

Toimintaan voi osallistua myös avustajana ilman sitoutumista toimikuntaan. 

Yhteydenotot: sihteeri@whippetharrastajat.fi

Pentuvälittäjä

Pentuvälittäjä ylläpitää tietoa syntyneistä tai lähiaikoina syntyvistä pentueista yhdistyksen nettisivuilla ja jakaa yleistä tietoa rodusta. Tehtävinä ovat mm.

  • Pentupalstan ylläpitäminen
  • Yhteydenottoihin vastaaminen
  • Pentupalstan kehittäminen

Yhteydenotot: sihteeri@whippetharrastajat.fi

Tarvikemyyjä

Tarvikemyyjä huolehtii yhdistyksen tarvikemyyntiin tulevien tilausten käsittelystä ja postituksesta sekä uusien myyntituotteiden hankkimisesta ja ideoinnista. Tarvikemyynti on mahdollisuuksien mukaan ollut paikalla myös eri tapahtumissa.

Yhteydenotot: sihteeri@whippetharrastajat.fi

Hallituksen puheenjohtaja kaudelle 2021-2022 ja jäseniä erovuoroisten tilalle

Syyskokouksessa valitaan hallitukselle puheenjohtaja kaudelle 2021-2022. Erovuoroisten jäsenten (3 varsinaista ja 3 varajäsentä) tilalle valitaan uudet jäsenet.