Hei 3-luokassa kilpaileva whippetkoirakko, nyt on aika hakea mukaan Whippet-Harrastajat ry:n joukkueeseen agilityn SM-kilpailuihin

Joukkueeseen voidaan valita koiria, jotka täyttävät Agilityliiton vahvistamat osallistumiskriteerit, ks. tarkemmin täällä: https://agiarvokisat.com/2019/01/01/osallistumiskriteerit-agilityn-sm-2019/

Jokainen ohjaaja, jonka lisenssiseura on muu kuin Whippet-Harrastajat, on velvollinen huolehtimaan edustusoikeuden siirrosta lisenssiseuransa kanssa Agilityliiton sääntöjen mukaisesti.

Joukkueeseen valitaan 3-5 koirakkoa rotuyhdistyksen vahvistaman valintamenettelyn mukaisesti siten, että etusijalla ovat ne koirakot, joilla on osallistumisoikeus agilityn SM-kilpailujen yksilökilpailuun. Tämän jälkeen noudatetaan seuraavia valintakriteereitä:
Jos joukkueeseen tulee enemmän kuin viisi hakijaa, valitaan ensisijaisesti Whippet-Harrastajat ry:n lisenssillä kilpailevia koirakkoja. Ohjaajan on tullut edustaa Whippet-Harrastajat ry:tä pääasiallisena seuranaan kuluneella tuloskaudella. Toissijaisesti koirakot valitaan koiran nollaprosentin mukaan. Koiran ohjaaja laskee koiran nollaprosentin kuluneelta tuloskaudelta joukkuehaussa ilmoitettuun päivämäärään saakka ja lähettää tulosten tarkistusta varten tarvittaessa kuvankaappauksen agilityliiton tulosjärjestelmästä tai tarvittaessa myös kilpailukirjasta.

Joukkueiden ilmoittautuminen päättyy 8.8.2019. Haku W-H:n joukkueeseen päättyy viikkoa aikaisemmin: ilmoittautumiset 1.8.2019 mennessä sähköpostitse Anniina Oksaselle, kaisu.anniina@gmail.com

W-H ry:n valintamenettely agilityn SM-joukkuetta koskien: http://www.whippetharrastajat.fi/2018/12/07/agilitytoimikunnan_tiedotuksia/?fbclid=IwAR03hHdZRoXsSiOQkLgSGRo_GqF01osu0nRlA0cVGroS8a5AxhKpHmETPDI