Helsingin yliopiston prof. Hannes Lohen koirien geenitutkimusryhmä ja Genoscoper Oy järjestävät näytteenottotilaisuuksia tämän syksyn ja ensi vuoden alkupuolen aikana eri puolilla Suomea. Tilaisuuksien päivämäärät ja paikat löytyvät sivun alalaidasta kohdasta ”ajanvaraus” ja sivulle päivitetään uusia näytteenottoaikoja ja paikkoja sitä mukaa, kun niitä varmistuu. Varaa aika näytteenottoa varten. Näytteenotto on omistajille maksuton.

Verinäytteitä kerätään uuden metabolomiikkatyökalun kehittämistä varten, sekä myös mahdollisiin geenitutkimuksiin. Whippet on valittu yhdeksi mielenkiinnon aiheena olevaksi roduksi. Lisätietoa tutkimuksesta, sekä mitä hyötyä koiranomistaja saa osallistumisesta, löytyy tutkimuskutsusta.

Mukaan tarvitset:

  • Etukäteen täytetyt näytelomake että metabolomiikkalomake (tulostettavissa ajanvarauslinkistä)
  • Koiran rekisteripaperit

HUOM! Koiran tulee olla ruokailematta (myös ilman nameja) 12 tuntia ennen näytteenottoa.

Kiitos osallistumisesta tutkimukseen!

Lisätietoja tutkimuksesta: Jenni Puurunen (jenni.puurunen@helsinki.fi), Claudia Ottka (claudia.ottka@genoscoper.com) ja Hannes Lohi (hannes.lohi@helsinki.fi).

 

LINKKI AJAVARAUKSEEN

Näytteenoton ajanvaraussivusto