Whippet-Harrastajat ry:n hallitus järjestäytyi 29.1.2017 pidetyssä kokouksessa.

Kokouksessa nimettiin yhdistyksen varapuheenjohtajaksi Minna Puukko ja sihteeriksi Anna Mikkonen. Toimikuntien kokoonpanot vuodelle 2017 vahvistettiin.

Tämän lisäksi hallitus teki seuraavat päätökset:

  • Kaunis Juoksija –palkinto nro. 42 myönnetty koiralle Jewgenistajan Riemukupla, omistaja Riikka Linnala.
  • Pentupalstan vaatimuksiin on lisätty yhdistyksen jalostusvaatimuksena yksittäisen koiran Suomessa rekisteröity maksimi jälkeläismäärä SKL:n suositusten mukaisesti.
  • Pentupalstan rakenne tullaan uudistamaan siten, että nykyinen jaottelu yhdistyksen jalostusvaatimukset täyttäviin ja muihin pentueisiin poistetaan. Kunkin pentueen kohdalle tullaan merkitsemään erikseen täyttääkö se yhdistyksen jalostusvaatimukset vai ei, ja jos ei täytä niin miltä osin ei. Muutoksen tarkoituksena on selkiyttää palstan luettavuutta ja pentueilmoitusten informatiivisuutta pennunostajille. Tämän lisäksi jalostustoimikunta laatii pentupalstalle lisättäväksi ns. pentupalstan lukuohjeen, missä avataan ilmoituksessa olevia tietoja, sekä poikkeuslupien hakemisen ohjeen.
  • Yhdistys alkaa maksamaan kannusterahaa selkäkuvauksista takautuvasti 1.1.2017 alkaen. Selkäkuvausten kannusterahan ohje tullaan julkaisemaan myöhemmin, jonka jälkeen kannusterahaa voi hakea.
  • Yhdistys järjestää luonnetestin 10.-11.6. Helsingissä. Luonnetestin tuomareiksi on kutsuttu Auli Kiminki ja Riitta Lehmuspelto. Luonnetestistä lisää tietoa myöhemmin.